Yhteistyökumppanit

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhdessä

Yhteistyö Alkki Group Oy:n ja Kasken Sähkön kanssa mahdollistaa meille laajemman näkemyksen ja syvemmän osaamisen tarjotessamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja putkisto- ja sähköjärjestelmiin. Yhteinen sitoutuminen laatuun ja tehokkuuteen luo perustan yhteistyöllemme, ja voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme kattavia ja toimivia lopputuloksia.

Kasken Sähkö on arvostettu sähköalan ammattilainen, joka tarjoaa monipuolisia sähköasennus- ja ratkaisupalveluita. Heidän vankka osaamisensa varmistaa, että sähköjärjestelmät toimivat luotettavasti ja tehokkaasti. Yhteistyö Kasken Sähkön kanssa täydentää palveluvalikoimaamme ja takaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun.

Alkki Group Oy on arvostettu maa- ja vesirakentamisen sekä maalämpöputkitusten asennuksen asiantuntija. Heidän laaja-alainen osaamisensa ja ammattitaitonsa kattavat erilaiset infrastruktuuri- ja energiaratkaisut. Alkki Group Oy on tunnettu tinkimättömästä laadusta ja innovatiivisista lähestymistavoistaan, mikä tekee heistä erinomaisen yhteistyökumppanin.